Underkategorier

 

Hotell Røros

Flere hotell i Røros er en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. Spesielt anbefales Erzscheidergården og Vertshuset Røros for sine unike stilpreg. Rimelige rom finnes på Idrettsparken Hotell.

Erzscheidergården er sentralt, har tradisjonelle men samtidig moderne rom med Wi-Fi og kabel-TV, og tilbyr en populær hjemmelaget frokostbuffé samt gratis kaffe og bakverk når som helst. Er dog ikke det billigste.

Book dette hotellet.

Røros Hotell ligger cirka 10 minutters gange fra sentrum, har pianobar med livemusikk, restaurant med norsk og franskinspirert mat, innendørsbasseng, lekerom og badstue. Lyse rom med gratis Wi-Fi.

Book dette hotellet.

Bergstadens Hotel ligger cirka 5 minutter unna togstasjonen, rett ved koselige Bergmannsgata. Har restauranten Peder Hiorth Mathus, god frokost, klassisk innredning, fine, moderne rom med gratis Wi-Fi, og gratis parkering.

Book dette hotellet.

Vertshuset Røros blander gammelt og nytt: Huset er fra 1914, innredningen er moderne og antikvarisk om hverandre. Har en populær restaurant og flott innredede rom med stue og 2 soverom. Gratis Wi-Fi og parkering. Sentralt.

Book dette hotellet.

Idrettsparken Hotell har rimelige, koselige rom midt i sentrum, lobbybar, terrasse og grillplass, peisestue med TV og gratis Wi-Fi. Noen av rommene deler bad.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: